Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Atatürk İlkokulu

Telefon : 0 232 8310295
Belgegeçer : 0 232 8310295
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://memenataturkilkokulu.meb.k12.tr
Adres : KAZIMPAŞA MAH. DOĞAN SK. ATATÜRK İLKOKULU BLOK NO: 12 MENEMEN / İZMİR
VİZYON : Atatürk ilkeleri doğrultusunda: vatanını ,milletini seven, çalışkan, ahlaklı, vicdanlı ,kendine güvenen bir nesil yetiştirmek. Kendi kendini yönetebilen, mantıklı düşünebilen, yaratıcı düşünceye sahip, araştıran, sorgulayan, öğrenmeyi davranış haline getirmiş öğrenciler yetiştirmenin yanı sıra kendini ve çevresini değiştirebilecek güçlü karakterler yetiştirmeyi vizyon olarak belirlemiştir
MİSYON : Öğrencilerimizi; Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen, bilgili, becerikli, özgüvenli olmalarını, çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, gelişen teknolojiyi izleyip, kullanabilmeleri, liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır. Sorumluluk yüklenebilen, Kendilerine güvenen, çağdaş teknolojileri etkili biçimde kullanabilen, bilimsel düşünme, çalışma ve araştırma alışkanlığı kazanmış, bedensel ve ruhsal bakımdan gelişmiş, sorumluluk sahibi, İnsanlar olarak yetiştirmek hedefimizdir.
BAŞARILAR : 0

Öğretmen :19
Öğrenci :281
Derslik :7
Kütüphane Kitap Sayısı :1300
Öğretim Şekli :İkili öğretim
Saatler : 08:00-12:50 13:00-17:50
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Okulumuza Eshot ve İzban ile ulaşım sağlanmaktadır.Okulumuz metro durağına yürüme mesafesindedir.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Kazımpaşa Mahallesi İzmir Caddesi üzerinde olup ilçenin her noktasına bağlantılı caddeler üzerinde bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezin 200 metre İl merkezine 34 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :